Koelen en of verwarmen op kantoor

Een prettig binnenklimaat verbetert de werkprestaties!

U presteert beter en houdt het langer vol, ook de volgende dag weer; een goed gekozen klimaatsysteem zorgt voor jarenlange comfortabele gekoelde zomers.

Een goed en prettig leef- en werkklimaat bevordert het dagelijks functioneren van mensen/ werknemers; uit onderzoek is gebleken dat slechte klimaatomstandigheden een negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld de productiviteit en concentratie. Het gevolg hiervan kunnen gezondheidsproblemen en een hoger ziekteverzuim zijn.

kantoor

De ideale temperatuur schommelt rond de 20°C. Niet alleen mensen, maar ook in de werkruimte opgestelde apparatuur kan onder minder goede klimaatomstandigheden te lijden hebben; een afwijkende vochtigheidsgraad ( tussen 40 en 60% gewenst ) heeft nadelige consequenties voor de levensduur van elektronisch materiaal.

Een goed berekende luchtverdeling in de ruimte voorkomt “tochtverschijnselen”. Een juist advies in de ruime keuzemogelijkheden en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem.

Gezien het feit dat de keuze en prijs van een goed airconditioningsysteem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Bel 079-3219101 of email ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvend advies op locatie.