WORRELL & JETTEN Zoetermeer

Eind 2019/ begin 2020 werd de gehele beneden verdieping verbouwd. AIRMADE verzorgde de nieuwe TOSHIBA airconditioningsystemen voor 3 stuks spreekruimtes.

Worrell & Jetten helpt u bij het ondernemen en uw doelen te behalen. Het team van meer dan 30 specialisten staat met grote betrokkenheid en gedrevenheid voor u klaar. Om te klankborden, mee te denken, te adviseren en aan te pakken.

De klant staat centraal, met uw ambities en uw doelen. Hun multidisciplinaire dienstverlening stemmen zij zorgvuldig op u af. Ze begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of
groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. Ze staan klaar voor ondernemers die met hen willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten. Als strategisch partner weten zij wat u bezighoudt en wat in uw branche speelt.

Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij de specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Een totaaladvies op maat dus met een transparante prijsstelling en waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt. Zij spreken duidelijke taal. Úw taal. Want ook zij zijn ondernemer.