Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Vervanging 4-zijdige uitblaascassette in kapsalon Sandor

Op 1 november 1993 ging de deur open van Sandor Haarmode aan de Lijnbaan in Zoetermeer. Met een professioneel en enthousiast team van topstylisten stellen zij de wensen van de klant voorop. Ze zullen er dan ook alles aan doen om persoonlijk en gepast advies te geven, waardoor onze klant weer met een glimlach de salon verlaat. Uiteraard mag je niet weg zonder eerst nog even te hebben genoten van een heerlijk Italiaans kopje ILLY Café. Een MUST wanneer je een bezoekje brengt aan onze salon. Voor een optimaal resultaat maken ze al vele jaren gebruik van de producten van Paul Mitchell. Dit zijn haarverzorgende producten van zeer hoge kwaliteit. Om hun klanten de juiste aandacht te geven, werken ze op afspraak. Ben je toevallig in de buurt, loop gerust even naar binnen. Wie weet hebben ze nog een plekje vrij.  Afgelopen zomer vervingen wij de oude R-22 unit bij kapsalon Sandor in Zoetermeer/ Noordhove.

Sandor Kapsalon

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101