Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Design airconditioners van DAIKIN, TOSHIBA en MITSUBISHI verkrijgbaar bij AIRMADE air solutions

De DAIKIN Stylish is een bekroond ontwerp in combinatie met uitmuntende techniek en een elegante afwerking in vier kleuren is verkrijgbaar bij AIRMADE air solutions.

De TOSHIBA Haori kan helemaal naar eigen wens uitgevoerd worden door de verwisselbare, stoffen hoes. Kies je voor een knalkleur of juist voor een bescheiden jasje?! Dit type is verkrijgbaar bij AIRMADE air solutions.

De MITSUBISHI Electric Diamond wandunits brengen stijl, kleur en hoogstaand comfort naar ieder interieur gecombineerd met innovatieve technieken is verkrijgbaar bij AIRMADE air solutions.

De MITSUBISHI H.I. Design units type ZSX hebben een unieke luchtstroom met maar liefst een uitblaasworp tot en met 15m! In verschillende kleurmodellen verkrijgbaar.

De PANASONIC Etherea..

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101