Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

2019 AIRMADE airconditioning

In 2019 zal AIRMADE zich wederom op verscheidene plaatsen in voornamelijk de Randstad laten zien met het leveren en plaatsen van hoogwaardige airconditioning-installaties. Bij Fietsspecialist Van Herwerden te Voorburg is inmiddels de warmtepompinstallatie geleverd en gemonteerd en zijn er reeds werkzaamheden ingepland ( en deels al uitgevoerd ) voor een tiental woningen in de omgeving. Hierbij gaat het veelal om split-en multi splitairconditoners van de merken DAIKIN, MITSUBISHI en TOSHIBA. Maar ook zullen wij bijvoorbeeld alle kantoorruimtes op de 1e verdieping bij BOURGONJE B.V. te Zoetermeer van luchttechnische installaties voorzien en alle spreek-en werkkamers bij DE Makelaars ook in Zoetermeer. In de Europoort worden bij de Waalhaven Groep speciaal-gestuurde airconditioners geplaatst in de machine-kamers van de terminals.
Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101