Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

AIRMADE Klimaatbeheersing en hybride warmtepomp

AIRMADE Klimaatbeheersing en de vraag naar hybride warmtepomp systemen gaan tegenwoordig steeds meer de overhand nemen. Een hybride warmtepomp is een combinatie van uw huidige gasgestookte ketel. Een hybride installatie rendeert in bestaande bouw en nieuwbouw. AIRMADE heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de bestaande woningbouw. Een over het algemeen simpele en goedkope wijze om de gaskraan voor een overgroot gedeelte dicht te draaien. Daarbij is het tevens een milieuvriendelijk systeem.

De hybride warmtepomp is er in allerlei uitvoeringen. Wel goed om te weten: enige vorm van isolatie is wel een voorwaarde! Welke hybride warmtepomp past in uw woning?

Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., neem contact met ons op via het contactformulier of bel 079-3219101.

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101