Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

DE Makelaars Zoetermeer

In het voorjaar van 2019 voorzagen onze vakkundige monteurs de diverse kantoor- en spreekruimtes van TOSHIBA airconditioning-installaties.

Kies niet zomaar een makelaar!

DE makelaars zijn in 2010 gestart met De Makelaars Jenné | Baars | Jenné. Met kantoren in Rotterdam en Zoetermeer om van hieruit de hun bekende regio’s Rijnmond en Haaglanden te bedienen. Een jonge organisatie met een frisse kijk op de recente ontwikkelingen binnen onze werkgebieden. Met drie beëdigde NVM Makelaars/ gecertificeerde taxateurs en een accurate en ervaren binnendienst.

Korte lijnen, één vaste makelaar per opdrachtgever en een aktieve “handen uit de mouwen” mentaliteit maken ons een daadkrachtig kantoor. Juist deze persoonlijke aanpak past volgens hen in de huidige tijd. Realiteitszin, gedrevenheid en hard werken zijn de kernwaarden en hiermee hebben zij in hun jonge historie een goede naam opgebouwd.

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101