Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

AIRMADE huisinstallateur van NFGD Zoetermeer

De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als u AV-oplossingen zoekt voor het effectief en efficiënt vertellen en verspreiden van verhalen, boodschappen en entertainment.

Het is hun visie dat alleen de best vertelde verhalen overtuigen en voortleven en mensen werkelijk betrekken. Mits gepresenteerd en gedistribueerd – in een wereld met meer en meer gefragmenteerde media, meer en meer schermen en devices en steeds minder tijd – door de beste hardware, software en ondersteunende content. Aldus geven ze de verhalen meer impact. En de storytellers (hun klanten) meer manieren om maximaal te focussen op hun boodschap en creativiteit.

Als gevolg verzorgen ze bij de NFGD complete end-to-end solutions; van de assessments tot het systeemontwerp en de installatie, voor alle diensten rond congreszalen, auditoria, evenementen, web casting en tot en met cloud services en content productie en –programmering.

Van AV-installaties voor sportevenementen, boardrooms, collegezalen en rechtbanken tot en met video conferencing voor overheden en multinationals tot narrowcasting en virtuele events voor het MKB en digital signage voor publieke ruimten.

Onderhoudsdiensten, verhuur en verkoop maken daar onlosmakelijk deel van uit, omdat ze de klanten daarmee zelfvoorzienend maken en ten volle laten profiteren van de geweldige mogelijkheden die de audiovisuele en collaboration tools bieden.

De NFGD kiest er dus voor als brede specialist van alle toegepaste AV-technieken en als full-service bedrijf in de markt te staan. Zo kunnen ze namelijk iedereen helpen, van klein tot groot – wat past bij hun missie van alle audiovisuele techniek voor iedereen toegankelijk en eenvoudig maken.

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101