AIRMADE AANBIEDING LUCHTGORDIJN

actie op luchtgordijnen NHS luchtgordijn (1.500mm) volledig geleverd en geïnstalleerd vanaf           € 2.850,00 excl. BTW 21%!!!

Levering en montage van een luchtgordijn a 1.500mm al vanaf                € 2.850,00*. Een dergelijk systeem is ideaal van toepassing voor de entree van uw winkel of showroom. In een winkel met een prettige temperatuur en zonder onaangename tocht zijn klanten duidelijk langer aanwezig en vertonen zij een aanzienlijk grotere neiging om iets te kopen. Daarnaast worden medewerkers beschermd tegen binnenkomende koude lucht en is voor klanten de toegang altijd vrij; dit geeft hen een welkom en drempelverlagend gevoel. Voor meer informatie mail of bel ons! Wij maken na bezoek op locatie een prijsopgave op maat.

info-aanvragen-184x31    contact-voor-offerte-184x31

APPARATUUR en ACCESSOIRES

  1. Levering en plaatsing van een onderbouw luchtgordijn met een ophanghoogte van max. 2.600mm en deurbreedte van max. 1.500mm ( uiteraard zijn er meerdere designs, capaciteiten en afmetingen mogelijk ).
  2. Levering en montage aanbieding o.b.v. van max. 10m cv-leidingwerk naar de bestaande ketel ( bij een waterzijdige installatie ).

Excl. verticaal transport, bouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden etc.
*Dit betreft een prijsvoorbeeld. In de meeste gevallen kunt u voor een standaard deuropening tot 1.500mm breed uitstekend uit de voeten met een dergelijke installatie. Bij afwijkende maatvoeringen of soorten zullen de prijzen uiteraard afwijken.
Indien gewenst kunnen wij tegen een concurrerende prijs een totale installatie ( incl. levering en montage van een HR ketel ) aanbieden.
Daarbij zijn wij tevens gespecialiseerd in klimaatbeheersingsystemen als airconditioning, warmteterugwinning en luchtbehandeling, opdat wij uw gehele professionele locatie van alle comfort kunnen voorzien

INFORMATIE

Wij staan garant voor comfort. Met een goed luchtgordijn creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat; in de zomer houdt u de warmte “buiten” en in de wintermaanden de kou “buiten” waardoor u de energielasten in de hand houdt. Luchtgordijnen zijn er in allerlei soorten ( inbouw, design, staande modellen etc.) en maten, integreerbaar in elk ontwerp. Er bestaan waterzijdige ( via CV-installatie, stads- of blokverwarming ) en elektrisch ( middels krachtstroom ) aangestuurde apparatuur. Ook bestaat de mogelijkheid om een dergelijk gordijn te voorzien van een koelfunctie via een warmtepomp.

EFFICIENCY

Naast het standaard aansluiten van een deurcontact op een waterzijdig luchtgordijn, waardoor het energieverbruik omlaag zal gaan, hebben wij andere inventieve oplossingen om het luchtgordijn energie- en milieubewust te laten functioneren. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.
Het is van belang dat de totale breedte en hoogte van de opening/ entree worden afgeschermd door het luchtgordijn. Uiteraard is het belangrijk dat het luchtgordijn de juiste capaciteit heeft ( hierbij zult u bijvoorbeeld erg afhankelijk zijn van de aanwezige ketel en andere daarop aangesloten warmtebronnen ) als er echter al een ketel voorhanden is, is er meestal geen uitbreiding nodig, dit omdat het merendeel van de afgegeven warmte van het luchtgordijn aan het binnenklimaat ten goede komt. Ook moet de capaciteit van de ventilatoren in het luchtgordijn juist zijn, zo moet het luchtgordijn namelijk tot op de grond blazen voor een goede afscherming.

info-aanvragen-184x31    contact-voor-offerte-184x31