Airconditioning voor uw sportschool

Verse lucht is een vereiste!

Airconditioning sportschool: door alle isolatiemaatregelen die vandaag de dag getroffen dienen te worden, is er van natuurlijke ventilatie nauwelijks nog sprake. In kleine ruimtes als bijvoorbeeld spinninglokalen blijven geuren vaak hangen en zijn de vochtigheidgraad en temperatuur niet in orde. Daarbij komt dat allerlei apparaten in een ruimte het binnenklimaat behoorlijk vervuilen. Het juiste binnenklimaat wordt met name gerealiseerd door voldoende verse en gefilterde lucht naar binnen te brengen en vuile lucht af te voeren. Zeker na corona-tijd! Een ventilatiesysteem vermindert de schadelijke gevolgen van giftige dampen, organische deeltjes in de lucht en verspreiding van virussen en bacteriën die vaak de bron van uiteenlopende seizoens-ziektes zijn. Een goed gekozen ventilatie-systeem draagt bij aan een comfortabel binnen-/ sportklimaat. Een goede luchtverdeling is daarbij van groot belang. Tochtverschijnselen in uw fitness-accommodatie zijn funest voor het sportcomfort.

Airconditioning in fitnessruimtes

Omdat de keuze en prijs van een dergelijk systeem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

In de meeste sportscholen wordt dergelijke apparatuur gecombineerd met een een airconditioningsysteem. Vooral in spinningruimtes is het vochtgehalte hoog en een airco gewenst i.v.m. de geïntegreerde ontvochtigings-mode. De Fitfabriek te Nijkerk, Fitness Cardio te Beverwijk, GetProLife Oud- Beijerland en Get Fit Stay Fit in Den Haag zijn prima voorbeelden. Hierover informeren wij u graag.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Mail naar info@airmade.nl of bel naar 079 321 9101Contact  Informatie aanvragen