Airconditioning in uw restaurant

Een goede luchtverdeling is van groot belang!

Airconditioning in uw restaurant: door alle isolatiemaatregelen die vandaag de dag getroffen dienen te worden, is er van natuurlijke ventilatie nauwelijks nog sprake. In bijvoorbeeld restaurants en vergaderruimtes, waar veel mensen vaak opeen zitten, ontstaat een bedompte atmosfeer. Daarbij komt dat allerlei apparaten in een ruimte het binnenklimaat behoorlijk vervuilen. Het juiste binnenklimaat wordt met name gerealiseerd door voldoende verse en gefilterde lucht naar binnen te brengen en vuile lucht af te voeren. Een ventilatiesysteem vermindert de schadelijke gevolgen van giftige dampen, organische deeltjes in de lucht en verspreiding van virussen en bacteriën die vaak de bron van uiteenlopende seizoensziektes zijn.
Een goed gekozen ventilatie-systeem draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat. Een goede luchtverdeling is daarbij van groot belang.

Airconditioning en HoReCa

Omdat de keuze en prijs van een dergelijk systeem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

In de meeste horeca gelegenheden wordt dergelijke apparatuur gecombineerd met een airconditioning- en/of warmtepompsysteem; hierover informeren wij u natuurlijk graag.

Restaurant Maharani Den Haag, The Poké Box Rotterdam, Restaurant Vincenzo’s Den Haag, Paddy Murphy’s Irish Pub Rotterdam, restaurant Bree 33 Leiden, restaurant Baiyok Zwolle, de Satéman Rotterdam, restaurant Fusto d’Oro Utrecht etc. zijn een aantal van onze zeer gewaardeerde klanten.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Mail naar info@airmade.nl of bel naar 079 321 9101Contact  Informatie aanvragen