Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

AIRMADE praktijkruimtes en airconditioning

AIRMADE praktijkruimtes en airconditioning

Een goed binnenklimaat werkt comfortabeler!

U presteert beter en houdt het langer vol, ook de volgende dag weer; een goed gekozen klimaatsysteem zorgt voor verkoeling in de zomers en verwarming in de winters.

Een prettig klimaat in uw praktijk bevordert het functioneren van uw werknemers en de patienten voelen zich beter op het gemak; uit onderzoek is gebleken dat slechte klimaatomstandigheden een negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld de productiviteit en concentratie. Het gevolg hiervan kunnen gezondheidsproblemen en een hoger ziekteverzuim zijn.

airco KeizerKliniek   airco Double Caring

Klimaatbeheersing in uw praktijk

De ideale temperatuur schommelt rond de 20°C. Niet alleen mensen, maar ook in de werkruimte opgestelde apparatuur kan onder minder goede klimaatomstandigheden te lijden hebben; een afwijkende vochtigheidsgraad ( tussen 40 en 60% gewenst ) heeft o.a. nadelige consequenties voor de levensduur van uw aanwezige apparatuur.

Een goed berekende luchtverdeling in de ruimte voorkomt “tochtverschijnselen”. Een juist advies in de ruime keuzemogelijkheden en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem.

Gezien het feit dat de keuze en prijs van een goed airconditioningsysteem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Keizer Kliniek Voorschoten, LUMC Leiden en Katwijk, Huisartsenpraktijk Boswinkel en Kuijpers Hillegersberg, Dierenkliniek Montfoort, Huisartsenpraktijk De Geus Nootdorp, Kliniek Voorne Putten, etc. zijn sinds jaar en dag trouwe klanten.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101


AANBIEDING

Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101