Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

AIRMADE levert airconditioning bij IVA Groep BV Rotterdam

De gehele 1e en 2 e verdieping zijn in 2018 en 2019 voorzien van TOSHIBA airconditioners. IVA Groep is uw totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Bij hen kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Hun concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Tegenwoordig moet er steeds meer werk worden gedaan met steeds minder mensen. De accountmanagers van IVA nemen graag werk uit handen door complete projecten te begeleiden en uit te voeren. Zo ontwerpen zij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk en plaatsen en onderhouden wij uw benodigde printer of copier.

Zij werken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor studenten, particulieren, verenigingen, stichtingen en instellingen.

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101