Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Airconditioning bij Van Herwerden Wielerspecialist Voorburg

Bij wielerspecialist van Herwerden te Voorburg is de verbouwde meetruimte en het administratiekantoor naar alle tevredenheid MITSUBISHI voorzien van airconditioners.

Van Herwerden “Way to bike” in Voorburg  is een begrip bij fietsers. Daar hebben zij hard aan gewerkt de afgelopen decennia. Het meer dan 100-jarige familiebedrijf staat garant voor kwaliteit, eerlijkheid en goede adviezen. Van Herwerden heeft  een uitgekiend assortiment van de beste merken tot hun beschikking om de klanten van het juiste advies te voorzien. De specialiteit ligt voornamelijk op het gebied van de handgebouwde en naar maat aangemeten fietsen. Maar ook bieden zij een groot assortiment fabrieksfietsen in de segmenten race, atb-en hybride & trekkingfietsen.

Aanbieding
Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101