AIRMADE klimaatbeheersing en airconditioning in uw sportschool

AIRMADE klimaatbeheersing en airconditioning in uw sportschool.

Verse lucht is een vereiste!
Door alle isolatiemaatregelen die vandaag de dag getroffen dienen te worden, is er van natuurlijke ventilatie nauwelijks nog sprake. In kleine ruimtes als bijvoorbeeld spinninglokalen blijven geuren vaak hangen en zijn de vochtigheidgraad en temperatuur niet in orde Daarbij komt dat allerlei apparaten in een ruimte het binnenklimaat behoorlijk vervuilen. Het juiste binnenklimaat wordt met name gerealiseerd door voldoende verse en gefilterde lucht naar binnen te brengen en vuile lucht af te voeren. Een ventilatiesysteem vermindert de schadelijke gevolgen van giftige dampen, organische deeltjes in de lucht en verspreiding van virussen en bacteriën die vaak de bron van uiteenlopende seizoensziektes zijn.
Een goed gekozen ventilatie-systeem draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat. Een goede luchtverdeling is daarbij van groot belang.

sportschool

Omdat de keuze en prijs van een dergelijk systeem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven. De fitnesscentra die wij recentelijk hebben mogen voorzien van airconditioning in combinatie met WTW zijn De Fitfabriek Nijkerk, Cardio Fitness Beverwijk en Get Fit, Stay Fit Den Haag.

In de meeste sportscholen wordt dergelijke apparatuur gecombineerd met een airconditioning- systemen; hierover informeren wij u graag.
Bel 079-3219101 of email ons daarom vandaag nog voor een vrijblijvend advies op locatie.