Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Airconditioning in bedrijfsruimte en kantoor

Een prettig binnenklimaat verbetert de werkprestaties!

Airconditioning in bedrijfsruimte en kantoor: U presteert beter en houdt het langer vol, ook de volgende dag weer; een goed gekozen klimaatsysteem zorgt binnen voor jarenlange comfortabele koeling in de zomers en verwarming in de winters.

    WorrellenJetten Gebouw 768x768   Kantoorpand DE makelaars AIRMADE Zoetermeer        

Een goed en prettig leef- en werkklimaat bevordert het dagelijks functioneren van mensen/ werknemers. Uit uitgebreid onderzoek is gebleken dat slechte klimaatomstandigheden een nadelige invloed hebben op de concentratie en zelfs tot verlies van productiviteit leiden. Het gevolg hiervan kunnen gezondheidsproblemen en een hoger ziekteverzuim zijn.

De ideale temperatuur schommelt rond de 20-22°C. Niet alleen mensen, maar ook in de werkruimte opgestelde apparatuur kan onder minder goede klimaatomstandigheden te lijden hebben; een afwijkende vochtigheidsgraad ( tussen 40 en 60% gewenst ) heeft nadelige consequenties voor de levensduur van elektronisch materiaal.

Airconditioningsystemen in kantoorruimtes

Een goed berekende luchtverdeling in de ruimte voorkomt "tochtverschijnselen". Een juist advies in de ruime keuzemogelijkheden en een duidelijke uitleg zijn daarom erg belangrijk bij de aanschaf van een airconditioningsysteem.

Gezien het feit dat de keuze en prijs van een goed airconditioningsysteem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Aansprekende opdrachtgevers zijn o.a. VVD, Lamboo Repairs, DE Makelaardij, Van der Kooy Vastgoed BV, Bos en van der Burg Advocaten, NFGD B.V., KvK van Spanje, Worrel & Jetten, Bourgonje BV, The Future Group BV, RTC-RMC Rotterdam, Quercus BV, Van As Makelaardij, BIJLAARD B.V. etc.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101


AANBIEDING

Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101