Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Uw winkel en airconditioning

Airconditioning in uw winkel werkt omzet verhogend!

Een goed werkklimaat bevordert het dagelijks functioneren van uw werknemers; uit onderzoek is gebleken dat slechte klimaatomstandigheden een negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld de productiviteit en concentratie. Het gevolg hiervan kunnen gezondheidsproblemen en een hoger ziekteverzuim zijn. Is uw winkel te warm, te koud of wellicht slecht geventileerd? Het zijn onzichtbare, maar serieuze bedreigingen voor uw omzet.

Uiteraard kunnen wij ook in uw winkel het perfecte binnenklimaat creëren.

Winkel airco    airco Primera

Klimaatbeheersing in uw winkel

Omdat de keuze en prijs van een goed aircosysteem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

In de meeste winkels wordt dergelijke apparatuur gecombineerd met een luchtgordijn, maar ook warmtepompsystemen waarbij de mogelijkheid bestaat om tevens bijvoorbeeld het kraanwater op te warmen. Hierover informeren wij u natuurlijk graag.

 

In diverse filiaalwinkels als o.a. ETOS Drogisterijen, BRUNA en MOOI Parfumerie heeft AIRMADE in de loop der jaren diverse duurzame koel- en verwarmingsinstallaties aangebracht. Ook alle winkels en het hoofdkantoor van Strating Schoenen in 't Gooi zijn voorzien van diverse soorten apparatuur als airconditioning, ventilatie en luchtgordijnen. Ook onze zeer gewaardeerde opdrachtgevers als Van As Makelaardij, Veenstra Juweliers, J22-mode, PLECK, The Poké Box, DE Makelaars, Sfeer bij Sanne, Dorell Shoes, etc. helpen wij maar al te graag.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101


AANBIEDING

Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101