Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Airconditioning in uw woonkamer of slaapkamer

 

Met een prettig binnenklimaat voelt u zich fitter!

Hoe prettig is het als uw huis altijd comfortabel is. Koel in de zomer en lekker warm in de winter!? Met een geconditioneerde woon- of slaapkamer heeft een aangenaam leefklimaat voor iedereen. Voor ieder huis maken wij een plan.

Een goed gekozen systeem zorgt voor comfortabele, gekoelde zomers en verwarmde winters. Een goede luchtverdeling en geruisloze apparatuur ( zelfs vanaf 19dB(A)! ) zijn daarbij van groot belang.

         airco voor woon of slaapkamer    airco voor woon of slaapkamer 

Omdat de keuze en prijs van een goed airconditioningsysteem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101


AANBIEDING

Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101