Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

Kinderopvang; ventilatie of WarmteTerugWinning

Verse lucht is een vereiste!

Door alle isolatiemaatregelen die vandaag de dag getroffen dienen te worden, is er van natuurlijke ventilatie nauwelijks nog sprake. Daarbij komt dat allerlei apparaten in een ruimte het binnenklimaat behoorlijk vervuilen. Het juiste binnenklimaat wordt met name gerealiseerd door voldoende verse en gefilterde lucht naar binnen te brengen en vuile lucht af te voeren. Een ventilatie-systeem vermindert de schadelijke gevolgen van giftige dampen, organische deeltjes in de lucht en verspreiding van virussen en bacteriën die vaak de bron van uiteenlopende seizoensziektes zijn.

airco KDV   airco KDV

Een goed gekozen ventilatie-systeem draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat. Een goede luchtverdeling is daarbij van groot belang.

Daar de keuze en prijs van een dergelijk systeem afhankelijk zullen zijn van de situatie alwaar deze geplaatst dient te worden, is het raadzaam om vrijblijvend een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wetgeving op basis van Bouwbesluit. Onze adviseur kan u dan aan de hand van duidelijke voorbeelden het juiste advies geven.

In veel KDV-en, BSO’s en NSO’s wordt dergelijke apparatuur gecombineerd met  airconditioning-systemen, waarmee kan worden verwarmd en gekoeld; hierover informeren wij u natuurlijk graag. Zo zijn a.o. KDV De Groene Tuin, ADDO Kids en KDV De Droomengeltjes allen voorzien van geavanceerde WTW-installaties. Bij Via Futura in Krimpen a/d Ijjsel en Basisschool De Stelberg in Rotterdam zelfs in combinatie met VRF-airconditioning.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101


AANBIEDING

Levering en plaatsing van 1 stuk MITSUBISHI H.I. split-airconditioner type wandmodel 2,0kW met ingebouwde Wi-Fi vanaf €1.999,99 incl. BTW 21%.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101