Skip to main content

Dealer van:   Mitsubishi Airco's      Panasonic    Toshiba Airconditioners    Daikin Airco's

AIRMADE service & onderhoud

Ook ná de aanschaf van uw airconditioning- of luchtbehandelinginstallatie kunt u een beroep op ons doen. Om goed te kunnen blijven functioneren hebben uw systemen regelmatig een onderhoudsbeurt nodig.

Voor airconditioning- installaties met een freoninhoud vanaf 3 kg is periodieke controle zelfs verplicht. Een vervuild filter bijvoorbeeld heeft een duidelijk merkbare, nadelige invloed op de koelcapaciteit van de installatie. Bovendien kan achterstallig onderhoud het ontstaan van storingen in de hand werken.

Het uitgangspunt van AIRMADE Service en Onderhoud is dat een goede service niet alleen zichtbaar is, maar vooral ervaren wordt door de gebruiker. Een goede service kenmerkt zich dan ook door snelheid van handelen, adequaat verhelpen van problemen, kostenbeheersing en duurzaamheid van de installatie.

De monteurs zijn gecertificeerd en leveranciers allen aangesloten bij NVKL.

In geval van nieuwe en door ons geleverde en geïnstalleerde apparatuur, geldt de keuze uit een standaard onderhoud of een all-in garantieplan! Voor ( verplichte ) keuringen op uw klimaatsystemen verwijzen wij u naar airmade.nl/wetgeving of rvo.nl

Bij bestaande installaties zoals airconditioningunits, luchtbehandelingkasten, gebouwgerelateerde klimaatbeheersingssystemen geldt dat wij deze graag in ons serviceprogramma opnemen.

“airconditioning en hybride warmtepomp systemen.”

Meer weten? Maak direct een afspraak of neem contact op!

  Contactformulier |   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. |   079 321 9101